Bezoek ons op de Netwerkvloer, 2 september op de Vijverberg

Wil je vrijblijvend meer informatie over  onze Digitale Signing, digitale buitenreclame of huur van mobiele LED videoschermen? Én tegelijkertijd informatie over allerlei andere toffe Achterhoekse bedrijven? Wij nodigen je dan van harte uit voor De Netwerkvloer, donderdag 2 september op stadion De Vijververg in Doetinchem (stadion De Graafschap). Onderaan dit bericht kun je je gratis  aanmelden met onze bedrijfscode.

———————————————–

De Netwerkvloer gaat on Tour.
Het echte verschil maak je samen. Net als nieuwe ideeën en nieuwe zaken. En dat begint bij nieuwe ontmoetingen. In een leuke en ontspannen sfeer. Dát is De Netwerkvloer on Tour.De ondernemersbeurs voor MKB en MKB-plus
Netwerken en zakendoen kan volgens ons op een leuke en verfrissende manier. Daarmee verbinden we ondernemende mensen met inspirerende bedrijven.

Meeting People, Making Business.
Wij willen u als onze relatie graag uitnodigen voor het middagprogramma van 13:30 uur – 17:00 uur. Uiteraard zijn wij ook aanwezig!
U kunt op het event kennismaken met alle andere exposanten. Ook kunt u deelnemen aan verscheidene speeddatesessies en indien u een specifieke zoekvraag heeft, kunt u één van de mensen van de organisatie om hulp vragen.

————————————————

AANMELDEN:

Ben jij er bij? Graag aanmelden via de volgende link:  https://www.denetwerkvloer.nl/bezoeken/77/2092TZNF9 
Algemene meer informatie over De Netwerkvloer is te vinden op: www.denetwerkvloer.nl/events 
Aanmelden is verplicht!

ATTENTIE: IN HET BELANG VAN ONS ALLEN, DIENT U BIJ DE INGANG EEN VACCINATIEBEWIJS TE TONEN, OF EEN NEGATIEVE TEST BEWIJS

Laatste nieuws