Betaalbare digitale outdoor reclame in en voor de Achterhoek

Bij Addink Media dragen wij graag bij aan de regio. Daarom houden wij onze tarieven laag, zodat onze advertentiemogelijkheden voor alle bedrijven toegankelijk zijn én accepteren wij géén adverteerders zonder vestiging in de regio. (dus geen BOL of Wehkamp bij ons), want dit gaat ten koste van lokale/regionale winkeliers. Ook in de tijd van coronacrisis laten wij ons hier niet door verleiden. #samenvoordeAchterhoek.

Even ter vergelijking: Wist je dat je voor het bedrag van adverteren op één digitale snelwegmast voor slechts één week bij Addink Media al adverteert op 9 digitale outdoor LED displays in de Achterhoek voor méér dan 4 weken met in totaal 322.500 views en een totaal locatiebereik van 3,4 miljoen passanten? Vergelijk het zelf online bij verschillende aanbieders.

Door onze regionale betrokkenheid zijn wij ook nauw betrokken bij een groot aantal regionale initiatieven als sponsor of mediapartner. Ook hiermee dragen wij met heel veel plezier en trots ons steentje bij aan een nóg mooiere en betere Achterhoek.

Heb je vragen over de mogelijkheden voor adverteren? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.

Laatste nieuws