Addink Media Groep: Nieuwe merken binnen 1 huis!

Door de enorme groei in activiteiten de afgelopen jaren, hebben wij besloten om verder te gaan onder verschillende merknamen. De algemene naam Addink Media (zorgt dat je gezien wordt) dekt niet meer de lading van activiteiten en diensten die wij met ons team aanbieden en verzorgen. Om deze reden is de Addink Media Groep ontstaan. Onder de Addink Media Groep vallen de volgende merknamen:

  • Addink Out Of Home (Reclame)
  • Addink Digital Signage
  • Addink LED Verhuur

 

Binnen Addink Out Of Home Reclame bieden wij reclamezendtijd op ons eigen netwerk van digitale outdoor en indoor reclamedisplays in de Achterhoek/Liemers. Klik hier voor meer info.

 

Digital Signage is een term voor jouw eigen digitale display oplossingen binnen jouw bedrijf. Dus eigen displays, eigen inhoud, eigen beheer! met Addink Digital Signage bieden alle soorten, maten en vormen van displays, beeldschermen en koppelingen, passend bij jouw bedrijf en wensen. Klik hier voor meer info.

 

Binnen ons netwerk beschikken wij met Addink LED Verhuur over een groot aantal mobiele LED schermen, van 6 tot 60 m2. Ideale oplossingen voor evenementen, beurzen, presentaties of als tijdelijk reclame object. Te huur vanaf 1 dag. Bekijk alle soorten beschikbare mobiele LED schermen op onze site. Klik hier voor meer info.

De bovenstaande merknamen binnen onze groep zul je dus in de toekomst meer en meer tegen gaan komen!

Laatste nieuws