Addink Media Groep official mediapartner International Marveld Tournament

Al jaren zijn wij met de Addink Media Groep trouwe en trotse sponsor bij het International Marveld Tournament (Marveld Toernooi) in Groenlo (Achterhoek). Vanaf de editie 2022 hebben wij onze sponsoring ge-upgrade naar Topsponsor en official mediapartner voor een periode van 3 jaar.

Het Marveld Toernooi is een groot jaarlijks internationaal jeugdvoetbaltoernooi voor jeugd-topvoetbal onder de 15 jaar. Het toernooi wordt afgewerkt op Sportpark Den Elshorst , thuisbasis van SV Grol. Van 10 t/m 12 juni 2022 vindt al weer de 32e editie plaats. Jeugdteams van grote internationale voetbalclubs  zijn ieder jaar weer present bij dit zeer goed georganiseerde toernooi in Groenlo. Dit jaar met onder andere de jeugd van Barcelona, Manchester United, Slavia Praag, Bayer ’04 Leverkussen. Maar ook jeugd van nationale topclubs zoals Ajax, PSV en Feyenoord zijn aanwezig. Klik hier voor het gehele deelnemersveld.

Met trots kunnen wij dus nu meedelen dat wij ons voor de komende 3 jaar als Topsponsor en official mediapartner hebben verbonden aan dit toernooi met internationale alure. De aankondigingen van het Marveld Toernooi zullen op een zeer groot deel van onze outdoor en indoor digitale reclamedisplay in Oost Nederland worden getoond. Ook stellen wij een groot mobiel LED scherm beschikbaar op het toernooiterrein die de organisatie kan gebruiken in haar communicatie naar bezoekers.

Lees ook het bericht over onze samenwerking op de website van het Marveld Toernooi: https://marveldtournament.com/actueel/drie-nieuwe-topsponsoren-internationaal-marveldtoernooi/

Foto: Rutger Addink (Addink Media Groep) en Tonnie Zieverink (Marveld Toernooi)

Laatste nieuws