De afgelopen weken hebben wij ons netwerk van digitale indoor reclamedisplays in de gemeente Oost Gelre flink uitgebreid. Om dit te vieren hebben wij voor lokale ondernemers een exclusieve voorverkoopactie met 20% korting voor de nieuwe locaties.

Opvallende displays

De opvallende digitale displays hangen op A-locaties in de gemeente, op plekken waar mensen veelal moeten wachten. Op de displays tonen wij actueel nieuws, actueel weerbericht, inhoud van de locatiehouder én advertenties van (lokale) bedrijven, evenementen en diensten.

Download hier onze folder

Locaties voorverkoop

De voorverkoop geldt voor de volgende 4 of 8 locaties en is geldig bij afname van minimaal 1 jaar vanaf ca.  € 0,47 – € 0,54 per display per dag.

Groenlo:

  • Smulbar, Ruurloseweg
  • Snackbar René, Lievelderstraat
  • Chinees Wun-Tung, Winterswijkseweg
  • Pizzeria Efes, Lievelderstraat

Lichtenvoorde:

  • Gelre Sports, Mercatorstraat
  • Chinees Jin XIng, Aaltenseweg
  • Tapperij van Ooijen, Rapenburgsestraat
  • Broodje Bram, Molendijk

Klik hier voor alle indoor locaties in de Achterhoek.

Real time aanpassen van uw eigen advertentie

Via ons online Content Management System beheert u zelf gemakkelijk real time uw eigen advertentie. Na het uploaden staat uw nieuwe advertentie binnen enkele minuten op de beeldschermen. Zo speelt u makkelijk en snel in op de actualiteit.

Beperkte zendtijd beschikbaar

In onze loop van maximaal 5 minuten hebben we dus beperkte zendtijd beschikbaar. Wie het eerst komt, het eerst maalt, want vol is ook écht vol! Profiteer nu van de extra 20% korting en neem contact met ons op (klik hier) om uw zendtijd te reserveren of voor meer informatie.

De voorverkoop loopt tot maximaal 1 april 2020, maar stop eerder als er de zendtijd is volgeboekt. Dus wees er snel bij!

Vragen of meer informatie?

Hebt u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan even contact op met één van onze media-adviseurs:

Fabian Maes                     Fabian@addink-media.nl              06 – 30 40 31 36

Bas Mombarg                   Bas@addink-media.nl                    06 – 25 55 51 35