Addink Media trotse mediapartner Special Olympics Achterhoek 2018

De handtekening is gezet! Vanaf vandaag mogen wij ons trotse mediapartner noemen van de Special Olympics Achterhoek 2018.  Dit landelijke evenement voor sporters met een verstandelijke beperking vindt op 8, 9 en 10 juni 2018 plaats in de Achterhoek. Wij zijn blij dat wij een mooie samenwerking aan kunnen gaan. Hiermee geven wij als Achterhoeks bedrijf verdere invulling aan onze visie voor een grote regionale én maatschappelijke betrokkenheid.

De Olympics 

Tijdens de Special Olympics Achterhoek 2018 zullen 21 sporten worden aangeboden in 14 verschillende locaties, verspreid door de hele Achterhoek, zowel indoor als outdoor. Uiteraard is er ook een Special Olympics dorp, waar de 2.000 sporters, hun 1.000 begeleiders worden ondergebracht. Het Special Olympics dorp zal worden gecreëerd binnen Marveld Recreatie in Groenlo. Arriva zal zorg dragen voor pendeldiensten tussen het Special Olympics dorp en de 14 verschillende sportlocaties. Daarnaast zal iedereen, jong of oud, worden uitgenodigd om deel te nemen aan één van de sporten of de clinics en is men uiteraard welkom om de deelnemers aan te moedigen op één van de 14 locaties.

Iedereen verdient het om in wedstrijdverband te kunnen sporten. Ook mensen met een verstandelijke beperking. Wij vinden het geweldig dat de organisatie van de Special Olympics Nederland heeft gekozen voor de prachtige Achterhoek. Een mooie stimulerende omgeving, met veel faciliteiten voor jong en oud. Dit zet het gebied op de kaart en biedt alle sporters, vrijwilligers en toeschouwers de mogelijkheid om kennis te maken met onze regio. Aan dit totaalplaatje dragen wij graag ons steentje bij!

Visie

Zoals bij velen al bekend, werken wij bij Addink Media uitsluitend voor bedrijven, diensten en evenementen uit de regio. Advertenties van grote landelijke partijen zonder regionale vestiging/betrokkenheid zult u op onze indoor en outdoor displays niet tegenkomen! Dit is onze manier van het stimuleren van onze eigen omgeving en het bijdragen aan groei voor de regio Achterhoek/Liemers.