Koopplein Oost Achterhoek

Koopplein Oost Achterhoek is met ruim 500.000 bezoekers per jaar de grootste lokale koop en -verkoop website voor de Oost Achterhoek!

Addink Media is eigenaar (franchisenemer) van deze regionale site voor de gemeenten Aalten, Oost Gelre en Winterswijk.

KLIK HIER om de website en advertentieposities te bekijken

Bereik uw doelgroep mèt koopintentie
Bezoekers van Koopplein.nl hebben een koopintentie. Ze komen immers niet voor niets op onze website. Dat maakt uw advertentie effectiever dan in een medium dat vooral op informatieverstrekking is gericht, zoals een krant. Kortom: Een perfecte omgeving om uw product of dienst onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten. Neem een kijkje op Koopplein.nl Oost Achterhoek!     Of klik hier voor meer info >>>

Direct bereik door adverteren in rubrieken

Binnen onze website maken wij gebruik van rubrieken (net als het reguliere Marktplaats). Binnen deze rubrieken zijn bezoekers dus heel gericht op zoek naar (uw?) producten of diensten. In de rubriek die het beste bij uw producten of diensten past, kunnen wij uw bedrijf met een opvallende banner of tegel in beeld brengen. Zo vindt u bijvoorbeeld in onze rubriek “auto’s & toebehoren” banners of tegels van lokale autobedrijven.

Bijkomend voordeel: U wordt beter gevonden in zoekmachines zoals Google
Er zijn meer dan 6.000.000 .nl domeinnamen geregistreerd in Nederland. Koopplein.nl heeft hierin een stevige notering die over het algemeen te vinden is in de top 1.000 van rankingsite Alexa.com. Ook staat Koopplein.nl hierin gewaardeerd als een snelle website. Wanneer je bij Koopplein.nl adverteert, word je site gratis (door)gelinkt en verhoog je hiermee de positie van je eigen website bij de internet zoekmachines waaronder Google.  Neem een kijkje op Koopplein.nl Oost Achterhoek!     Of klik hier voor meer info >>>

SEO Bedrijfspagina
Op lokaal niveau kan een bedrijfspagina worden aangemaakt welke heel goed wordt gewaardeerd door zoekmachines zoals Google. Veelal zal jouw pagina na enkele weken op (een van) de eerste pagina’s van de zoekmachines worden getoond. Laat je uitgebreid informeren met betrekking tot deze unieke mogelijkheid.

Rubrieksadvertenties
Gebruikers van Koopplein.nl kunnen je vertellen hoe effectief de gratis particuliere rubrieksadvertenties zijn. Velen kochten en/ of verkochten al via onze websites. Ook bedrijven kunnen rubrieksadvertenties plaatsen. Deze hebben standaard een lichtgroene achtergrond en onderscheiden zich op deze wijze subtiel van de particuliere content. Wil je echt opvallen, dan is tegen een kleine meerprijs een gele achtergrond mogelijk.  Neem een kijkje op Koopplein.nl Oost Achterhoek!     Of klik hier voor meer info >>>

BESCHIKBARE ADVERTENTIEFORMATEN

Alle advertenties worden zowel op desktop als op de mobiele website weergegeven met rechtstreekse link naar uw eigen website.

TEGELS: Voor een breed en diep bereik
Op een opvallende plaats in de rubriek(en) van je keuze worden de Tegels van 250 x 250 pixels tussen de particuliere content getoond.

XL TEGELS: Val extra op met een grote XL Tegel
Iedere Rubriek kent slechts 2 XL Tegels welke altijd direct onder de laatste rubrieksadvertentie worden getoond. Met deze forse XL Tegel van 300 x 250 pixels kun je zowel heel breed als heel diep adverteren.

BANNERS: Breed of diep adverteren
Je advertentie midden tussen de populaire rubrieksadvertenties op een overzichtspagina, dat heb je met een banner. Een zeer opvallende manier van promotie van je product of dienst. Het desktopformaat is maar liefst 970 x 90 pixels. En, voor hetzelfde geld word je banner in het populaire formaat van 320 x 100 pixels op mobiel getoond.

Klik hier voor alle aanleverspecificaties

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en onze scherpe tarieven? Neem dan even contact met ons op. Dat kan via het contactformulier op deze website.