Naast reclame leveren wij interne narrowcasting oplossingen binnen uw bedrijf. Met onze range aan producten zoals hangende/staande beeldschermen, digitale zuilen, digitale stoepborden en speciale corona middelen is er ook voor jouw bedrijf een oplossing. Zie hieronder onze range aan producten.


BEELDSCHERMEN

Voor beeldschermen werken wij zelfs met 3 verschillende categorien, te weten een Design, Standaard of Budget variant. Dus voor ieder wat wils!

In combinatie met ons zeer gebruiksvriendelijke webbased Content Management System (CMS) beheer je de inhoud van de beeldschermen zelf snel en gemakkelijk online, waar je ook bent.

Design displays

Prachtig ontworpen en strak vormgegeven digitale displays met Ipad-look en extra sterk glas aan de voorzijde. Inclusief muurbeugel en geïntegreerde Android mediaspeler, voorzien van het Addink Media CMS.

Deze displays zijn geschikt voor 24/7 gebruik. Beschikbaar in een groot aantal afmetingen.

Klik hier voor alle specificaties.

 

 

 

 

Standaard professionele displays

Professionele narrowcasting displays zijn speciaal ontwikkeld om langere tijd (tot 16 uur) per dag, en dagelijks in werking te zijn. Door de scherpe en heldere beeldkwaliteit komt jouw boodschap nóg beter over op jouw klanten. Weergave van jouw content vindt plaats via een losse Android mediaspeler die je gemakkelijk real time aanstuurt via ons online CMS.

Staand en hangend mogelijk.

 

 

 

Budget displays

Wil je wel een display, maar zeker nu nog niet veel geld uitgeven? Dan hebben wij onze budget displays voor jou. Een prima beeldkwaliteit, wat dikker in ontwerp en een wat dikkere buitenrand. Maar op zich een prima beeldscherm om mee te starten. Weergave van jouw content vindt plaats via een losse Android mediaspeler die je gemakkelijk real time aanstuurt via ons online CMS.

Staand en hangend mogelijk.

 

 

 

Beschikbare beeldformaten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


VRIJSTAANDE DIGITALE ZUILEN (indoor)

Wil je geen vaste plek voor een narrowcasting display, maar wil je deze flexibel kunnen inzetten? Dan zijn onze vrijstaande digitale zuilen dé oplossing voor jou! Deze displays zijn verplaatsbaar en dus op verschillende plekken binnen jouw bedrijf te gebruiken.

Deze fantastische zuil met een (ca. 190 cm hoog) is binnen jouw bedrijf verplaatsbaar en zo op meerdere manieren te gebruiken. Met de ingebouwde Android mediaspeler icm ons CMS verander je heel gemakkelijk de inhoud van het beeldscherm, afhankelijk van de locatie waar je hem plaatst binnen je bedrijf.

Deze display is gemaakt voor 24/7 gebruik, is voorzien van extra sterk glas en is verkrijgbaar met een 50 of 55 inch display. Ook in witte uitvoering en met touchscreen verkrijgbaar. Indien gewenst kunnen we de display in jouw huisstijl wrappen

Klik hier voor alle specificaties.

Klik hier voor het opvragen van meer informatie of advies.

 

 


ETALAGEDISPLAY VRIJSTAAND

In een etalage heb je te maken met spiegeling en (zon)instraling waardoor normale beeldscherm vaak niet goed te zien zijn buiten. Speciaal hiervoor hebben wij een vrijstaande etalagedisplay ontwikkeld met een zeer hoge helderheid tot 2500 cd/m2. Ook deze is afhankelijk van je indeling in je etalage gemakkelijk te verplaatsen en de inhoud pas je snel en realtime aan via ons online CMS.

Deze zuil is verkrijgbaar met een 46 inch ultra high brightness display. Indien gewenst kunnen we de display in jouw huisstijl wrappen.

Klik hier voor alle specificaties.

Klik hier voor het opvragen van meer informatie of advies.

 

 

 


DIGITALE STOEPBORDEN

Onze digitale stoepborden hebben een accuvoeding die tot 12 uur per dag gebruikt kan worden. Het plaatsen van jouw content kan door middel van een aparte mediaspeler of door upload via een usb stick. De stoepborden zijn voorzien van high brightness of ultra high brightness displays om jouw boodschap ook in buitenlicht goed onder de aandacht te brengen.

Uiteraard zijn de stoepborden zo ontwikkeld (met wieltjes) zodat je ze gemakkelijk naar buiten en naar binnen kunt rollen.

Deze stoepborden zijn er zowel in een outdoor uitvoering (dus waterdicht) als een indoor versie.

Klik hier voor alle specificaties.

Klik hier voor het opvragen van meer informatie of advies.

 

 


DESINFECTIEZUIL MET 22″ INFORMATIEDISPLAY

Biedt uw bezoekers de mogelijkheid de handen te desinfecteren én informeer hen over maatregelen of aanbiedingen. Het kan met onze handsanitizer met 22 inch informatiedisplay. De display kunt u als één beeld gebruiken voor het weergeven van maatregelen of aanbiedingen, maar dat kan ook met een split-screen tegelijkertijd. Eén deel van het scherm met informatie maatregelen en één deel van het scherm met aanbiedingen.

Beschikbaar als vrijstaand of als versie die je aan de muur kunt bevestigen.

Klik hier voor alle specificaties.

Klik hier voor het opvragen van meer informatie of advies.

 

 

 


GEZICHTSSCANNER MET TEMPERATUURMETING

Weten of jouw bezoekers koorts hebben? Gebruik deze 8 inch digitale gezichtsscanner met temperatuurmeter. Deze complete oplossing meet de temperatuur van bezoekers binnen 1,8 seconden met een betrouwbaarheid van 99,7% en geeft met een LED strip in kleur aan of de bezoeker een verhoogde temperatuur heeft. Indien een bezoeker verhoging heeft, geeft de scanner tevens een geluidsignaal af.

Indien gewenst kan de scanner worden geleverd inclusief een handsanitizer .

Klik hier voor alle specificaties.

Klik hier voor het opvragen van meer informatie of advies.

 

 

 


KABELDISPLAYS

Een geweldige eyecatcher voor jouw etalage. Bijvoorbeeld als makelaar. Diverse superdunne 15 inch LCD displays, met kabels aan elkaar verbonden en een uitstekende brightness van 1000 cd/m2. Ook de voeding (stroom) gaat via deze kabels, dus geen andere kabels in het zicht.

Met de ingebouwde Android Mediaspelers pas je de inhoud realtime en gemakkelijk aan.

Klik hier voor het opvragen van meer informatie of advies.

 


MAATWERK

Staat er voor jou geen geschikt product voor narrowcasting bij? Neem dan even contact met ons op. Er zijn verschillende oplossingen en producten op maat mogelijk.