Bereik nieuwe klanten

Ruim 1 miljoen passanten/bezoekers per maand! Dat is het locatiebereik van het digitale netwerk van Addink Media in de Achterhoek. Dus ook uw potentiele nieuwe klanten. Breng uw aanbieding, evenement of uw bedrijf als geheel onder de aandacht en verleid uw potentiele klant.

 

 

Herhaaldelijk in beeld bij uw doelgroep

De kracht van reclame is herhaling (zie bijv. Coca Cola: U kent het merk omdat u het overal in herhaaldelijk tegenkomt). Het herhaaldelijk laten terugkomen van uw advertentie, via diverse media, zorgt voor een betere naamsbekenheid, websitebezoeken, klantbezoeken, opdrachten en dus omzet.

 

 

U kunt er niet omheen
Online zijn er advertentieblockers, een krant wordt al snel weggegooid (steeds vaker zonder te lezen) en folders worden beperkt gelezen. Buitenreclame ìs gewoon altijd te zien. Of men nu wil of niet, het is er gewoon! Kortom, u kunt er niet omheen! (figuurlijk gesproken natuurlijk). Afhankelijk van de locatie tot 24 uur per dag, 7 dagen per week!

 

 

Opvallend
Digitale buitenreclame valt meer op dan analoge (buiten)reclame. Niet alleen doordat onze displays licht geven en daardoor dag en nacht goed opvallen, maar ook door de continue wisseling van advertenties. Hierdoor is de inhoud altijd anders en iedere passant ziet wisseling van de inhoud.

 

 

 

Snel en gemakkelijk aan te passen
Een artikel uitverkocht, een actie afgelopen? Omdat uw advertentie digitaal is, kan deze in principe zelfs binnen enkele  minuten worden aangepast. Dus ook direct aan te passen aan de actualiteit. Bij langere overeenkomsten is het zelfs mogelijk dat u zelf uw eigen inlog krijgt om zo zelf heel gemakkelijk uw advertentie te wijzigen. Een kind kan de was doen!

 

 

Betaalbaar

Buitenreclame en zeker ook digitale indoor reclame, is in de meeste gevallen goedkoper dan adverteren in traditionele media met een verglijkbaar bereik. Ook ten opzichte van online Google of Facebook advertenties zijn de tarieven per view vergelijkbaar of zelfs lager!

 

 

Kortom, laat u eens vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden die Addink Media voor u heeft met opvallende en betaalbare digitale buiten- en binnenreclame. Klik hier om contact op te nemen voor een vrijblijvende afspraak.