Heb je deze opvallende bolides al zien rijden in de regio? Deze winter hebben we namelijk één van onze auto’s vervangen en daarnaast zijn beide auto’s volledig opnieuw bestickerd in de huisstijl van Addink Media.

Herkenbaarheid

Velen van jullie herkennen ons bedrijf inmiddels aan “de oogjes” en de felle limoengroene kleur in ons logo. Dat was voor ons dan ook uitgangspunt, waarbij ook de herkenbaarheid van ons bedrijf via onze auto’s naar voren moest komen. Wij zijn dan ook erg blij met deze resultaten. Het ontwerp is gemaakt door RS Vormgeving en de bestickering is gedaan de Holweg Reclame. Uiteraard ging deze opdracht naar bedrijven uit de regio, passend bij onze visie.

Hoe zit het met Koopplein Oost Achterhoek?

De vorige bestickering was nog gericht op onze andere handelsnaam: Koopplein.nl Oost Achterhoek. Wees niet bang: Het succesvolle Koopplein.nl als lokale marktplaats voor de Oost Achterhoek (Winterswijk, Aalten en Oost Gelre) beheren wij nog steeds! Ook afgelopen jaar hebben weer honderdduizenden bezoekers lokale koopjes gevonden of verkocht op onze site. En ook lokale bedrijven maakten vorige jaar weer volop gebruik van de mogelijkheden om succesvol en zeer gericht te adverteren  in de diverse rubrieken.

Heb je vragen over de mogelijkheden die wij met Addink Media voor uw bedrijf te bieden hebben in de regio? Neem gerust even contact met ons op (klik hier) of spreek ons aan als je één van ons uit zo’n opvallende bolide ziet stappen ?.