Ook seizoen 19/20 trotste sponsor De Graafschap

Eredivisie of Keukenkampioendivisie, wij zijn met Addink Media ook komend seizoen weer trotse sponsor van de Achterhoekse trots De Graafschap!

Voor inmiddels het 5e achtereenvolgende seizoen zijn we er dus komend seizoen ook “gewoon” weer bij op de Vijverberg. Niet alleen voor lekker voetbal, fantastische sfeer en goed netwerken bij de Businessclub, maar ook zijn wij regelmatig als supporter op het Spinnekopplein / supporterskantine te vinden.

De Graafschap heeft net als Addink Media een zeer grote regionale betrokkenheid. Het digitale advertentienetwerk met outdoor LED displays en indoor LCD-displays van Addink Media is namelijk uitsluitend beschikbaar voor Achterhoekse bedrijven. Het maandelijkse miljoenenbereik in de regio komt dus alleen ten goede aan de regio en niet aan grote landelijke bedrijven die niet bijdragen aan dit prachtige stukje Nederland.

Mooi dat wij ons dan ook komend seizoen over en weer mogen verbinden aan elkaar. #samendran #veuraltied

Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden voor reclame/promotie voor uw bedrijf, product, dienst of evenement op www.addink-media.nl/adverteren.