Als Achterhoeks bedrijf kunnen wij natuurlijk niet ontbreken bij dé Achterhoekse trots De Graafschap. Wij zijn dan ook erg blij te kunnen melden dat wij ook komend seizoen (voor het 3e seizoen op rij) trotse sponsor/partner zijn van BVO De Graafschap. Fijn dat wij ook het komende jaar weer een bijdrage kunnen leveren.

Wij werken met onze diensten (digitale promotie/reclame in de Achterhoek) uitsluitend voor bedrijven en evenementen uit de regio. Een koppeling met de Businessclub van De Graafschap is dan ook snel gemaakt! Bij iedere thuiswedstrijd zijn wij aanwezig om ons cluppie aan te moedigen, maar ook om in contact te blijven (of te komen) met relaties. Daarnaast zullen wij ook dit jaar weer enkele wedstrijden te zien zijn op de LED boarding in het stadion.

De afgelopen jaren hebben wij tevens al op diverse andere manieren onze bijdrage kunnen leveren aan onze mooie club. Zo compenseerden wij de zendtijd die getroffen bedrijven van de omgevallen LED boarding hadden met exposure via onze outdoor LED displays in de regio. Maar ook droegen wij bij aan de acties voor een nieuw supportershome, aankondiging van wedstrijden, verkoop van seizoenskaarten en het beschikbaar stellen van prijzen bij de activiteiten van de Businessclub.

Al met al een tot nu toe prettige samenwerking, die wij met trots het komend seizoen voortzetten!

Tot ziens op De Vijverberg! #SAMENDRAN!