Addink Media ook komend seizoen trotse sponsor De Graafschap

Home/Nieuws/Addink Media ook komend seizoen trotse sponsor De Graafschap

Addink Media ook komend seizoen trotse sponsor De Graafschap

Wat de uitkomst van de finale van de play offs ook mag worden, Eredivisie of Jupiler League, ook komend seizoen (2018/2019) is Addink Media weer sponsor van de Achterhoekse trots De Graafschap, en daarmee ook lid van de businessclub van De Graafschap.

Met alweer  het 4e achtereenvolgende seizoen sponsoring van onze Achterhoekse trots, zijn wij met ons jonge, maar écht Achterhoekse mediabedrijf inmiddels een vaste waarde bij BVO De Graafschap. De afgelopen jaren hebben wij niet alleen dírect bij mogen dragen aan de club, maar ook indirect in samenwerking met de businessclub en supportes. Zo hebben wij de afgelopen jaren ondermeer prijzen beschikbaar gesteld voor evenementen van de Businessclub De Graafschap, maar hebben wij ook met een ludieke actie (in samenwerking met Oldies DTC) getroffen sponsoren van de omgevallen LED boarding kunnen compenseren met extra exposure op onze eigen displays. En natuurlijk hebben we een bescheiden bijdrage kunnen leveren aan de schitterende nieuwe supporterskantine.

Al met al niet alléén maar sponsor, maar als écht Achterhoeks bedrijf nauw betrokken bij de club. #Samendran #veuraltied #trotsesponsor

Addink Media bereikt miljoenen mensen per maand met digitale promotie/reclame voor (uitsluitend!) Achterhoekse en Liemerse bedrijven, diensten en evenemtenten. Dit doen wij door middel van een eigen netwerk van digitale outdoor LED displays en indoor reclamedisplays in de regio. Kijk verder op de website voor meer info over locaties en mogelijkheden.

Tot ziens op De Vijverberg!

2018-05-14T12:12:13+00:00