Bijdragen aan de Achterhoek, daar staan wij met Addink Media voor! Hoe passend is het dan om toffe nieuwe initiatieven te ondersteunen en helpen van de grond te krijgen! Met trots mogen wij nu dan ook melden dat wij vanaf 1 maart 2019 mediapartner zijn van de Stichting Pak An.

Als mediapartner ondersteunen wij passende toffe en vernieuwende projecten/initiatieven die via Pak An van de grond komen. Wij doen dat in de vorm mediazendtijd om aandacht en bekendheid te geven aan het betreffende initiatief zodat dat initiatief (nog) beter van de grond komt.

Zoals bij velen bekend zijn wij als ècht Achterhoeks mediabedrijf in de digitale buiten- en binnenreclame nauw betrokken bij de regio. Zo accepteren wij uitsluitend adverteerders uit de regio. Grote landelijke webwinkels, of landelijke campagnes die niet bijdragen aan de regio Achterhoek/Liemers zul je niet zien op onze displays. Deze visie (en de uitvoering daarvan) past natuurlijk uitstekend bij de Stichting Pak An, die óók staan voor een betere Achterhoek en behoud/verbetering van de leefomgeving en het leefplezier in dit mooie stukje van Oost Nederland.

#trotstepartner #noaberschap

Stichting Pak An

Pak An is een initiatief van De Feestfabriek AKG (oa. bekend van de Zwarte Cross en Manana Manana) en bierbrouwer Grolsch. De stichting heeft een innovatief en experimenteel karakter. We katalyseren mooie plannen, gebaseerd op de inhoud. Experimenteel is de werkwijze: je hoeft niet terug te betalen, maar dat mag wel. Die verantwoordelijkheid leggen we bij jou neer, op basis van vertrouwen, zodat vervolgens ook weer anderen kunnen profiteren van het stichtingsbudget!

Elk kwartaal gaat de stichting goede ideeën honoreren en ondersteunen met deskundige en persoonlijke coaching bij de realisatie en eventueel een financiële bijdrage leveren. Maatschappelijk effect: behoud jongeren platteland, toename werkgelegenheid, toename startende bedrijven/evenementen/zzp-ers. Korting: meer reuring!

Een meer ondernemende houding bewerkstelligen op een laagdrempelige wijze, die direct aansluit bij de bewoners. Een praktische insteek, gebaseerd op de van oudsher aanwezige cultuur van samenwerken, op het platteland beter bekend als ‘noaberschap’.

Lees meer op www.anpakken.nl