Addink Media neemt het complete narrowcastingsysteem JouwTV over van Obbink Electronica. De overgang is formeel per 1 januari 2018. Met de overname wordt het digitale netwerk van Addink Media uitgebreid met circa 50 nieuwe locaties in de Achterhoek.

U kent ze wel: De beeldschermen in wachtkamers, bedrijfsruimten en openbare ruimte. Deze beeldschermen worden aangestuurd met software. Dit noemen we narrowcasting (ook wel Digital Signage). Narrowcasting voor bedrijven en verenigingen was al een dienst van Addink Media, onder de naam BedrijfsTV. Met de overname van JouwTV wordt zowel een verdere professionaliseringsslag als een flinke uitbreiding gerealiseerd. De nieuwe software biedt veel mogelijkheden voor koppelingen van agenda’s, actueel nieuws, weer e.d. en natuurlijk eigen inhoud van de klant.

Obbink Electronica heeft de afgelopen jaren een groot aantal locaties met beeldschermen in beheer gehad. Ze merkten wel dat de wereld van reclame en narrowcasting een andere aanpak behoeft dan zij kunnen bieden. Met een overname door Addink Media blijft de dienst met bijbehorden service in Achterhoekse handen.

Addink Media heeft jarenlange ervaring in het beheer van indoor en outdoor beeldschermen. Naast levering van de software, kunnen zij voor nieuwe locaties ook een volledig kant en klaar pakket leveren, inclusief beeldscherm en computer.

Wilt u meer informatie over JouwTV. Kijk dan op de website van Addink Media: www.addink-media.nl of op www.jouwtv.com

Hieronder één van onze voorbeelden bij Arink Mercedes in Groenlo: