Addink Media kiest voor regionale brandstofleverancier Kuster Olie

Als regionaal (buiten)media bedrijf doet Addink Media ook zoveel mogelijk zaken met regionale bedrijven. Voor het leveren van de brandstoffen voor de bedrijfsauto’s is de keuze hierbij gevallen op Kuster Olie. De eerste contacten hiervoor zijn opgedaan bij de businessclub van De Graafschap, waar beide partijen al jarenlang trouwe sponsor zijn.

“Voorheen tankten wij de auto’s bij een andere regionale leverancier. Sinds dat bedrijf is overgenomen door een landelijke partij, is van een regionaal bedrijf geen sprake meer.”, aldus Rutger Addink, directeur/eigenaar van Addink Media.

Door de goede contacten die zijn opgedaan met Kuster Olie tijdens bijeenkomsten van de businessclub van De Graafschap en de scherpe tarieven, is de keuze nu dus gevallen op Kuster Olie. Daarnaast gaat Kuster gebruik maken van het digitale netwerk van outdoor en indoor displays in de regio voor reclame en promotie. Een mooie samenwerking tussen regionale bedrijven!

Vandaag (15 maart 2019) is de overeenkomst beklonken tussen Jan Pieter de Wilde (commercieel directeur Kuster Olie) en Rutger Addink (directeur Addink Media) (zie foto). Uiteraard bij hét De Graafschap tankstation op Wijnbergen in Doetinchem.

Kuster Olie is met 26 eigen regionale tankstation en een groot netwerk aan partner-stations een gevestigde naam in de regio.  Zowel als brandstof- en olieleverancier als shops bij diverse tankstations. Momenteel wordt er gebouwd aan een nieuw hypermodern tankstation in Groenlo.

Voor meer informatie over adverteren via digitale buitenreclame en/of indoorreclame kunt u verder kijken op de website van Addink Media.