Organiseer jij, of iemand die je kent, in 2020 een evenement in de Achterhoek? Maak gebruik van onze speciale actie voor regionale evenementen. Promoot jouw evenement met een full video commercial/promo op één of meerdere van onze digitale indoor reclamedisplays in de Achterhoek! Let op: Betreft voorverkoop geldig tot 15 maart 2020 en onder voorbehoud van beschikbare zendtijd (vol=vol).

Addink Media is blij met alle toffe initiatieven in de regio, zoals mooie evenementen. Samen houden we de Achterhoek mooi, levendig en gezellig.  Wij dragen daar graag aan bij! En omdat evenementen veelal afhankelijk zijn van vrijwilligers en sponsoren, bieden wij in de voorverkoop maar liefst 25% korting op promotie via onze digitale indoor reclamedisplays in de regio.

Onze indoor displays hangen bij veel cafetaria’s en chinees afhaalrestaurants in de regio. Dé plek om jullie publiek te bereiken! Klik hier voor een overzicht van alle locaties.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur even een email aan info@addink-media.nl met je contactgegevens en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvende toelichting. Diverse evenementen gingen jullie de afgelopen jaren al voor!